Dr. Brian McLaren

brian-mclaren

Dr Brian McLaren B.V.Sc., M.App.Sc.  was een klinisch wetenschapper en dierenarts, en de hoogst gekwalificeerde veterinair acupuncturist in Australië met postdoctorale kwalificaties in acupunctuur op mens en dier.
Brian’s baanbrekend onderzoek in de vroege jaren 1990 heeft geleid tot de ontwikkeling van een geavanceerde vorm acupunctuur waar licht werd gebruikt in de plaats van acupunctuurnaalden, om erkende acupunctuurpunten te stimuleren.
Dit leidde tot de ontwikkeling van een torch welke een veilig, laagfrequientie rood licht straalde  ter ondersteuning van de behandeling van een reeks aandoeningen of situaties bij mensen en dieren.
Meerdere van Dr. McLaren ‘s academische documenten zijn beschikbaar ter inzage op de
Resources page.

Rob McLaren

about-us-rob
Geïnspireerd door zijn vader en diens inspanningen in de afgelopen twee decennia voor de ontwikkeling van een eenvoudig en krachtig en effectief systeem voor de tijdelijke verlichting van de pijn, heeft Rob McLaren zich in 2010 gericht op de invoering van een gemoderniseerde systeem te verspreiden over de hele wereld. Daarnaast gaf hij ook workshops in de Verenigde Staten en Australië.

Eva Servais

13901395_622703694564708_1362993342905079047_n

Nu zijn we aan het eind van 2016 en zet ik de missie en de taak verder vanuit Spanje.
Ik was altijd al geïnteresseerd in alternatieve en complementaire geneeskunde en omdat Photonic Therapy mijn leven ooit redde,  werd ik een gepassioneerde student van deze therapie, acupunctuur en TCM.
Ik werd één van de weinige “Qualified POhotonic Practitioners” en geef workshops in Europa sinds 2009.
Mijn doel is ondermeer om een goedkope en kleine torch op de markt te brengen, zodat iedereen het kan kopen en overal mee kan nemen zodat we allen wat pijn kunnen wegtorchen en bijdragen aan een betere wereld voor allen.
Laten we het lijden stoppen !

Lokale vertegenwoordigers.
A.P.T. biedt een wereldwijd netwerk van lokale vertegenwoordigers die fotonische therapie kunnen uitleggen, die torches en kits verkopen, workshops organiseren en tegen een vergoeding voor diensten basis, de therapie direct toepassen op dieren.
Neem Contact met ons op om te weten wie is uw dichtstbijzijnde lokale vertegenwoordiger is.